Advocaat.

  1. Home
  2. Advocaat

Pieter Schippers

Pieter Schippers (1974) is een geboren en getogen Brabander. Sinds 1999 is hij werkzaam als advocaat. Na in dienst te zijn geweest bij een groot Randstedelijk advocatenkantoor, heeft hij zich in 2005 in het vertrouwde Brabantse land als zelfstandig advocaat gevestigd.

Pieter biedt krachtige en werkbare no-nonsense oplossingen voor allerhande problemen waar MKB-ondernemers of particulieren mee te maken kunnen krijgen, zowel privé als zakelijk. Daarbij spant Pieter zich er altijd voor in om een gang naar de rechter te voorkomen.

Pieter zorgt er voor dat voor u het hoogst haalbare resultaat in een conflict bereikt wordt, dan wel een oplossing of advies aangereikt wordt, waarmee u verder kunt. Laat Pieter doen waar hij goed in is, zodat u kunt doen waar u goed in bent en u zich daarbij niet (langer) belemmerd voelt door allerhande juridische conflicten of poespas.

Is een gerechtelijke procedure niet te voorkomen? Dan zult u zijn deskundigheid en daadkracht terugzien in de schriftelijke stukken en de procesvoering bij de Rechtspraak. Ook hier geldt: to the point, recht door zee maar wanneer nodig, kort door de bocht.

Die deskundigheid en daadkracht mag u ook verwachten van een advocaat die reeds 22 jaar praktijk voert, gespecialiseerde opleidingen blijft volgen en voldoet aan alle eisen die de Orde van Advocaten stelt.

Schippers Advocatuur, Pieter Schippers, Advocatenkantoor 's-Hertogenbosch
Mr. P.A. (Pieter) Schippers

Rechtsgebieden

Ondernemingsrecht, Schippers Advocatuur

Ondernemingsrecht/ contractenrecht

Dagelijks komt u als ondernemer in aanraking met het contractenrecht. U verkoopt uw producten of u koopt een complete kantoorinrichting.

Personen en familierecht, Schippers Advocatuur

Personen- en Familierecht

Relaties kennen helaas vaak een houdbaarheidsdatum. Als die houdbaarheidsdatum komt, wat moet er dan allemaal geregeld worden?

Arbeidsrecht, Schippers Aadvocatuur

Arbeidsrecht

Werkgevers en werknemers zijn vaak loyaal naar elkaar. Maar deze loyaliteit verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer er een conflict ontstaat over de arbeidsvoorwaarden.

Huurrecht, Schippers Advocatuur

Huurrecht

Huurovereenkomsten zijn aan te merken als bijzondere overeenkomsten waarbij de huurder doorgaans een sterke bescherming geniet.

error: Inhoud is beschermd en zitten rechten op.
Schippers Advocatuur